Cosul de fum trebuie fie de cea mai buna calitate pentru a functiona fara probleme.

Noi iti propunem cosuri de fum profesionale din ceramica, samota, caramida sau inox pentru siguranta si confort garantat! Calitatea este la cel mai inalt nivel, iar produsele sunt certificate!

In plus, meseriasii nostri se vor asigura ca montarea oricarui horn va fi realizata respectand normele de protectie si siguranta.

Cosul de fum joaca cel mai important rol in evacuarea gazelor arse si fumului produse in timpul procesului de ardere a combustibililor. Fara un cos de fum de calitate, functionalitatea sobei, semineului sau sursei de incalzire pe care o detineti, va avea de suferit.
Cosul de fum ar putea sa nu fie o parte a locuintei pe care o luati in considerare foarte des, dar mentinerea acestuia intr-o stare de functionare buna este o parte esentiala a asigurarii unei case sigure si sanatoase. Fiind o parte atat de valoroasa, alegerea unui cos de fum trebuie facuta cu atentie si intelepciune.

Recomandarea noastra, a specialistilor, sunt cosurile de fum din ceramica sau cosurile de fum din inox datorita caracteristicilor de top ale acestora, precum durabilitate, rezistenta si calitate.

 

 

Cand aveti de-a face cu un element care implica focul, informarea este cea mai pretioasa arma. Iata cateva criterii pe care va recomandam sa le luati in considerare atunci cand va alegeti un cos de fum, astfel incat acesta sa fie nu doar cea mai buna alegere, dar si cea mai sigura:

 

- diametrul cosului de fum – In ceea ce priveste diametrul, acest lucru are si un efect asupra tirajului. Daca un cos de fum este prea larg, puteti intampina o problema in a permite fumului sa se raceasca in mod excesiv, ceea ce ar incetini tirajul. Veti dori ca diametrul sa fie potrivit cu puterea camerei sursei racordate si diametrul de evacuare a acesteia.
Daca se intampla sa aveti un horn supradimensionat, ar trebui sa luati in considerare chiar si intubarea acestuia cu tubulatura cu diametru potrivit pentru sursa de incalzire ce urmeaza a fi montata.
Dimensionarea cosului de fum, diametrul si inaltimea, se fac in functie de puterea fiecarei surse de incalzire in parte, necesarul minim de tiraj specificat de producator, inaltimea totala a cosului de fum, inaltimea active a acestuia si unghiul de racordare. Un cos cu o inaltime mai mica de 6 m va avea un diametru mai mare pentru a asigura tirajul pe cand la un cos cu o inaltime mai mare de 10 m este posibil sa avem nevoie de un diametru mai mic pentru a avea tirajul necesar.

- locatia cosului este  de asemenea, importanta. Prin instalarea cosului de fum interior, si nu in exterior, va puteti bucura de caldura cosului de fum ca sursa de caldura suplimentara.

- lungimea hornului – care trebuie sa fie intotdeauna mai mare decat coama cladirii, evitandu-se astfel problemele legate de functionalitate.

- izolarea – un cos de fum izolat va aduce beneficii pe masura. Va va usura mult tirajul, de aceea recomandarea noastra sa alegeti un horn izolat pentru o durata de viata mai mare si o functionalitate mai buna.

 

In gama noastra veti gasi o varietate de cosuri de fum care inlocuiesc varianta zidita, pentru toate tipurile de combustibili. Toate produsele sunt testate si certificate conform standardelor stricte in vigoare. In plus, veti gasi cosuri de fum profesionale – cele mai recomandate tipuri de cosuri de fum - pentru orice tip de sursa de incalzire, fie ea soba, semineu, centrala pe gaze, peleti, carbuni sau alte sisteme de incalzire
Alegeti sisteme complete de evacuare a gazelor arse si a fumului nedorit de la producatori cu renume.

 

 

 

 

Un cos de fum potrivit joaca un rol esential in reusita unui foc sigur si eficient. Intrucat majoritatea incendiilor au legatura cu un cos de fum incorect instalat sau improvizat, dorim sa punem accentul pe importanta instalarii acestuia DOAR de catre profesionisti.
 

Echipa noastra specializata si certificata va ofera servicii de top pentru instalarea, curatarea si intretinerea cosului de fum. Toate cosurile de fum din gama noastra sunt produse profesionale, realizate de producatori de renume folosind tehnologii avansate si oferind garantia lucrarilor la un pret excelent.
Indiferent ca aveti un proiect interior sau exterior, puteti alege din cosurile de fum din ceramica sau din inox – o alternativa excelenta a cosurilor din caramida traditionale.

 

 

Cosurile de fum din ceramica sunt disponibile intr-o gama larga de diametre, fiind ideala pentru aplicatii rezidentiale, hoteliere sau altele. Acestea sunt dispuse in triplustrat, fiind dotate cu tubulatura de samota in interior si termoizolatie de vata bazaltica si manta prefabricata din beton usor la exterior.
Au o garantie de 30 de ani si sunt rapid si usor de instalat.

 

 

Cosurile de fum din inox – sunt potrivite pentru orice tip de combustibil lichizi, solizi si gazosi, fiind disponibile intr-o gama larga de diametre disponibile, de la fi 80 la fi 700.
Cosurile din inox sunt recomandate in special datorita rezistentei lor ridicata, precum si numeroaselor posibilitati de configurare si design.
Au o greutate redusa ceea ce usureaza cu mult procesul de instalare.

 

 

Pe langa sisteme de cosuri de fum profesionale, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri si cu o varietate de accesorii necesare procesului de montare si intretinere:

 

- solutii de racordare, conectare sau accesorii pentru montarea cosului de fum.
- ustensile si unelte pentru curatarea hornului

- accesorii si produse pentru intretinerea cosurilor de fum: pastile, pliculete si prafuri speciale de intretinere, pudra concentrate si solutii profesionale de curatat sticla semineului.
- servicii profesioniste: de la constructie, la montare, curatare si intretinere cosuri de fum interior sau exterior.

 

 

Desi produsele pe care le furnizam pot fi o solutie nu tocmai ieftina, adecvata bugetului dvs. este cu siguranta solutia care va asigura calitate, confort si siguranta. Preturile reflecta calitatea de aceea, va recomandam sa luati in considerare aceste caracteristici mai degraba decat produse ieftine care nu vor satisface nevoile cosului de fum.

 

In concluzie, un cos de fum profesional va asigura siguranta locuintei tale, eliminand riscul incendiilor care pot aparea din cauza cosurilor de fum defecte.
Alegeti produse si servicii profesionale, de calitate, de la producatori de renume.