Accesorii pentru cosuri de fum trainice, sigure si eficiente.

Accesorii pentru cosuri de fum din inox sau ceramica, esentiale pentru buna functionare a acestora la capacitate maxima. Va oferim o gama larga si variata de accesorii hornuri de la producatori de renume.

Accesoriile, chiar si in cazul cosurilor de fum, sunt vitale pentru ca intregul sistem sa functioneze sigur si eficient, evitand astfel multe probleme.
Intrucat evacuarea gazelor arse trebuie realizata in conditii de maxima siguranta, trebuie ca sistemul sa fie complet, adica sa dispuna de accesoriile esentiale acestui proces.
Accesoriile adaugate cosurilor de fum au rolul de a imbunatati functionarea intregului sistem, indiferent ca ne referim la sisteme de incalzire precum centrale pe lemne, seminee sau chiar sobe pe peleti. Accesoriile bine alese si calitative pot imbunatati deci, eficienta si calitatea sistemului si chiar rezolvand problemele de functionalitate.

Printre accesoriile recomandate se numara: elemente de racordare, palarii, etansari, usi de vizitare, gulere, tubulaturi, reductii, etc.

 

 

 

Intrucat cosul de fum este o componenta de o importanta majora a instalatiei de incalzire, exista si multe probleme asociate functionalitatii lor. Din experienta noastra, aceste probleme apar din cauza lipsei accesorizarii cosului de fum cu accesorii bine alese si de calitate.
Evitati aceste probleme si situatii neplacute alegand accesoriile din gama noastra, indiferent de tipul de horn pe care il aveti: inox, otel, tabla, beton sau chiar ceramica inclusiv cosuri zidite, modulare sau prefabricate.

Va propunem accesorii cosuri de fum care evacueaza gaze atat pentru seminee cat si sobe sau centrale pe lemne, peleti carbuni sau chiar gaz si alte dispozitive de evacuare a gazelor arse.
Desi poate acestea nu au poate cele mai accesibile preturi, cu siguranta prezinta un plus de calitate, durabilitate si confort, asigurandu-va astfel un cos fum durabil si functional.

 

 

Acest tip de accesorii pentru cosuri de fum inox si ceramica contribuie la rezolvarea problemelor de incompatibilitate intre sursa de caldura, cos fum si mediul inconjurator.
Daca nu stiti care sunt accesoriile potrivite pentru sistemul dvs. de incalzire, specialistii nostri sunt gata sa ofere consultanta in alegerea acestor piese, precum si informatii pretioase de la producator de care cu siguranta veti avea nevoie in procesul de instalare.