Elemente de legatura intre cosul de fum si sursa de caldura la preturi competitive. O varianta profesionala de racordare garantata de materialele din care sunt realizate, dar si de certificarea si testarea la cele mai inalte standarde. Tubulaturi, racorduri, burlane, recuperatoare de caldura si multe altele, le puteti gasi pe site-ul nostru.

Evacuarea fumului de la sursele de incalzire (sobe, seminee, centrale) trebuie sa fie facuta prin elemente de evacuare specifice. Gama noastra cuprinde solutii complete si variate pentru orice tip de legatura dintre cosul de fum si sursa de caldura. Acestea sunt produse performante, cu o rezistenta ridicata la temperaturi si atacuri chimice, fiind ideale pentru proiectul dvs.
Printre produsele noastre se numara: tubulaturi (tevi si tuburi) de diferite diametre si lungimi, recuperatoare de caldura, burlane de otel, coturi reglabile, flanse de mascare, etc.

Indiferent de tipul cosului de fum: ceramic, otel, din inox sau unul construit din caramida (traditional), noi va oferim solutii complete: de la racordare, pana la legatura intregului traseu al fumului spre evacuare. Solutiile de legatura pe care vi le oferim vin cu o calitate de exceptie de la care nu facem rabat. Ele sunt certificate si testate de noi, personal, motiv pentru care le si recomandam.

 

 

Elementele de racordare sunt esentiale pentru o mufare conforma, ajutand astfel la evitarea problemelor legate de deteriorarea cosului de fum, scapari de gaze si altele.
Acestea sunt realizate din materiale de calitate precum otelul refractor, material ce are o rezistenta foarte mare la temperaturi ridicate.
Pe langa produse, va stam la dispozitie si cu informatii si sfaturi in alegerea elementelor de racordare potrivite.