Sisteme cosuri de fum din inox trainice si profesionale, cu grad ridicat de flexibilitate. Va punem la dispozitie o gama larga si diversificata de modele si diametre, ideale pentru aplicatii rezidentiale si industriale.

 

Caracteristici sisteme cosuri de fum din inox 

Cosurile de fum reprezinta o parte integranta a instalatiei de incalzire: semineu, soba sau centrala pe lemne/gaz, etc, jucand un rol important in eficienta lor generala. Ele permit evacuarea in conditii de siguranta a gazelor arse generate, putand fi instalate si utilizate atat in aplicatii industriale, cat si civile.
Cosurile de fum din inox sunt o varianta profesionala a cosurilor de fum traditionale, avand numeroase avantaje:

 

 

 

Pot fi utilizate pentru sursele de incalzire care functioneaza cu combustibil gazos, lichid sau solid.

Cosurile de inox functioneza cu succes atat in regim uscat, cat si umed in prezenta condensului.

Un horn de inox poate fi de 2 tipuri: cu perete dublu izolat sau cosuri de fum inox neizolate. Sunt disponibile intr-o gama vasta de diametre interioare, (de la fi 80, la fi 700) forme, culori, dar si modele vopsite electrostatic la exterior.

Un alt avantaj al kitului de cos de fum din inox este tehnica de imbinare performanta.

 



Flexibilitate

Cosurile de fum din inox, spre deosebire de alte tipuri de cosuri prezinta un grad ridicat de flexibilitate, fiind usor de fabricat, manipulat si instalat. Aceasta le ofera posibilitatea de a fi construite in diferite dimensiuni si variante pentru o varietate de spatii.

Astfel, pot fi montate cu usurinta in spatii rezidentiale (o casa privata), dar si spatii industriale, turistice (pensiuni, cabane, case de vacanta) atata timp cat se respecta distanta recomandata pentru prinderea hornului de peretele cladirii.  

 

 

Siguranta

Siguranta in exploatare datorita etanseitatii si rezistentei la temperaturi ridicate, la umiditate si coroziune chimica precum si la socuri termice.
 

Garantie

Cosurile de fum din inox pe care le comercializam prezinta o garantie ridicata oferita de producatori.

In plus, kiturile de cosuri de fum inox din catalogul nostru vin cu posibilitatea de a fi configurate in diferite moduri, oferind posibilitate de deviere a traseului de fum, si astfel putand fi amplasate in spatii in care cosurile de fum traditionale zidite nu pot fi montate.


Costuri mai reduse de instalare

Datorita greutatii lor proprii reduse montajul este simplu si rapid iar manopera si durata de executie sunt de asemenea reduse considerabil fata de alte variante.
Un cos de fum din inox prezinta o usurinta in instalare si este mai ieftin de instalat decat variantele traditionale, fara costurile asociate ziditului cu caramida.
Atat pentru alegerea cosului de fum potrivit dar si pentru instalarea corespunzatoare, este recomandat sa apelati la un furnizor si un montator profesionist, de incredere si avand cunostinte specializate.
Instalarea sistemului de cos de fum trebuie facuta de personal specializat, respectand standardele de siguranta si reglementarile de specialitate in vigoare si totodata, normele de securitate si sanatate in munca.

 

 

Preturi cos de fum inox

Pretul sistemelor de cosuri de fum este influentat de mai multi factori. In primul rand, pretul difera in dunctie de diametru si inaltime, dar si elemente neprevazute cum ar fi: coliere, prinderi, coturi, racorduri, treceri prin acoperis si alte elemente. Totodata, pretul mai poate fi influentat de: calitatea materialului de inox, grosimea acestuia si a izolatiei, forma, dar si sistemul de prindere sau tehnologia folosita in procesul de fabricare. Cea mai corecta varianta in determinarea configuratiei si pretului final al cosului de fum se stabileste in urma unei masuratori exacte, de recomandat, facuta de o persoana specializata in acest sens.

 

 

Daca va aflati in cautarea unui sistem de cos de fum de calitate pentru aplicatia dvs. sau aveti nevoie de informatii si consultanta in alegerea tipului de cos potrivit, va stam la dispozitie si va oferim consultanta de specialitate in acest sens.
Gama noastra cuprinde kituri cosuri de fum inox izolate cu tehnologie avansata si profesionala de fabricare a otelului inoxidabil – ceea ce le face sa fie printre cele mai recomandate surse de racordare.
Totodata, va oferim o accesorizare completa a cosului de fum, incluzand accesorii si tubulatura necesara in procesul montajului.