Orice soba pe lemne tip semineu cu aer cald din gama noastra poate fi utilizata pentru incalzirea spatiilor interioare de diferite dimensiuni prin folosirea de combustibil solid. Acestea beneficiaza de o tehnologie moderna de fabricare si proiectare, precum si de materiale de calitate.

Punem la dispozitia ta o larga gama de sobe semineu pe lemne din samota sau sobe din fonta, cu aer cald sau cu bazin de apa, fabricate din la cele mai inalte standarde, pentru livingul tau! Oferim transport gratuit in Arad si in toata tara, plus garantii de 5 ani pentru toate tipurile de sobe tip semineu din catalog, si pentru cele din fonta care sunt din gama mai ieftina, dar si pentru cele din otel sau moderne, pe colt, datorita caracteristicilor pe care le prezinta si a modului avansat in care sunt fabricate.

Comercializam o gama foarte variata de sobe pe lemne in Arad si nu numai, iar daca inca nu v-ati convins de beneficiile pe care le ofera o soba semineu lemne in livingul dvs, aruncati o privire asupra detaliilor tehnice si caracteristicile modelelor noastre.

Filtreaza
Tip soba  
Tip Sticla  
Material exterior  
Culoare  
Reseteaza formularul de cautare