Un semineu decorativ (fals) va deveni punctul central al oricarei camera in care va fi instalat. Pe langa frumusetea oferita, un semineu decorativ de apartament va genera o eficienta buna a incalzirii si va reduce facturile la utilitatile din locuinta ta.

Montajul se face cu usurinta, iar amplasarea lui poate fi facuta in orice loc din casa, adaptandu-se oricarui design. La noi veti gasi o varietate de stiluri, modele, forme si culori de seminee decorative.

Daca locuiesti in Arad si iti doresti ca livingul tau sa capete un aer elegant, unic si o ambianta primitoare, atunci semineul decorativ (fals) este elementul ideal de design care prezinta de asemenea si o eficienta ridicata in asigurarea confortului termic, fiind in acelasi timp un dispozitiv economic! Iti punem la dispozitie o gama variata de seminee decorative cu efect de flacara ultra-realista 3D, functie de sunet, in diferite modele, culori, din lemn sau imitatie de marmura si pe diferite dimensiuni, toate la un pret ieftin si transport garantat!

Gama larga de seminee decorative ieftine in Arad, avand numeroase avantaje, precum amplasarea intr-un apartament, dar si pe terasa, balcon, gradina. Sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, dimensiuni si forme, adaugand un plus de design cu acest tip de seminee false. 

Alege semineul decorativ potrivit pentru tine si locuinta ta, disponibil in Arad! Iata principalele categorii din care poti alege:

 

BIOSEMINEE

 

 

Iti prezentam o categorie de sisteme termice decorative care functioneaza pe baza de bioetanol, incorporand o tehnologie performanta de fabricare cu un aspect deosebit, redat de formele rotunjite si minimaliste, si un efect 3D ultra-realist al flacarii impresionant! De asemenea, biosemineele nu necesita un cos de fum pentru a fi functionabile, acestea putand fi achizitionate in varianta tip portal (cu rama/chenar), pe diferite culori (alb/maro/negru), de perete sau mobile si la un pret atractiv si ieftin in Arad si imprejurimi!

 

SEMINEE ELECTRICE

 

 

Selectia de seminee electrice prezinta atat obiecte unice de design, cat si dispozitive cu o capacitate de incalzire ridicata, in special in spatiile de dimensiuni reduse, devenind astfel si sisteme economice! Aceste dispozitive pot fi incorporate in perete sau in piese de mobilier, pot fi drepte sau pe colt, cu imbracaminte din MDF, lemn sau imitatie de marmura, ca spatiul de amplasare sa obtina un aspect elegant dar si o ambianta placuta! Inlocuiesc in mod eficient si un clasic semineu pe lemne, prezentand o tehnologie avansata 3D cu ecran LED, ce confera un aspect ultra-realist si inedit flacarii! Modelele de seminee electrice vin in diverse dimensiuni, incadrandu-se perfect in design-ul oricarui living, atat la casa cat si la apartament, cu un pret ieftin si accesibil la achizitie dar si mentenanta!

Exista doua game de seminee electrice, conform tehnologiei pe baza careia functioneaza si anume cu LED (gama TAGU) si cu VAPORI DE APA (Glow Fire), prima gama incorporand sisteme eficiente in asigurarea necesarului termic, la un pret ieftin si avand efecte pozitive si asupra mediului inconjurator! Vin in diverse modele si cu diferite configurari: de perete/incorporabile, cu rama MDF cu aspect clasic, modern sau vintage, in diferite nuante (alb/maro/negru) si marimi, cu efect de flacara ultra-realist si transport asigurat in Arad! In cea de-a doua gama incadram dispozitive care folosesc tehnologie avansata Opti-Myst, cu optiune de perspectiva asupra flacarii pe doua laturi, fapt ce le ofera un aspect original si inedit, mai ales in delimitarea a doua incaperi!

 

SEMINEE DE EXTERIOR: INCALZITOARE PE GAZ

 

 

In aceasta categorie incadram dispozitive cu o eficienta ridicata in generarea de caldura in mediul exterior, functionand pe baza de propan-butan sau propan pur, la butelie si cu aspect deosebit al flacarii 3D! Ai posibilitatea de opta pentru varianta perfecta dintr-o varietate de modele, dimensiuni, culori si configurari, la pret ieftin si atractiv in Arad si orasele aferente!

 

SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

 

Categoria de fata prezinta sisteme termice destinate mediului exterior, cu un sistem simplu de utilizare si foarte eficiente in asigurarea necesarului termic in spatiile exterioare, atunci cand temperatura de afara este mai joasa! Include un proces de functionare automatizat care permite o utilizare facila, necesitand doar asezarea peletilor in rezervorul semineului pentru obtinerea de caldura si o perspectiva unica asupra flacarii, datorata sticlei cu vedere panoramica 360!

 

BIOSEMINEE MOBILE DE EXTERIOR

 

 

Biosemineele pentru exterior prezinta un sistem de functionare similar cu al celor pentru interior dar, in acelasi timp, vin si cu posibilitatea de a fi mutate in siguranta in functie de nevoi sau preferinte, fiind mobile!

 

SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

 

 

Regasite si sub denumirea de fire pit, sunt sisteme foarte eficiente pentru exterior din doua mari puncte de vedere: design-ul spectaculos si asigurarea cu usurinta a necesarului termic in perioadele mai friguroase! Ca pricipiu de functionare, acestea utilizeaza arderea lemnelor in bolul metalic, lucru ce determina generarea caldurii in mod facil in spatiul exterior, in curte sau gradina, sau pe terasele din Arad si orasele aferente!

 

RAME DECORATIVE

In cazul in care pui accent mai mult pe design-ul si aspectul elegant al unui semineu decorativ, si nu pe functia de incalzire sau eficienta sa, in asigurarea confortului termic al locuintei, atunci varianta perfecta este reprezentata de ramele decorative! Iti punem la dispozitie o selectie complexa de modele, stiluri si culori (maro/alb/negru/gri/bej), cu transport asigurat si la preturi ieftine si atractive!