Pret Vechi: 586 lei
544, 00 Lei
Cantitate
25 cm
39 cm
Mobil
Bioetanol Lichid
6 Kg
Metal, Sticla
23.4 cm
Da
Alb
0.2 l
2 ani
semineu portabil pe bioetanol, care poate fi mutat oriunde cu usurinta! Se aseaza pe masa, pe un birou sau direct pe podea. Creeaza o atmosfera calda si eleganta, ocupand foarte putin spatiu. Arde cu flacara adevarata, dar nu necesita cos de fum sau evacuare. Nu emite fum sau miros! Poate fi amplasat atat in interiorul locuintei (casa, bloc, office), cat si in exterior: pe terasa, in gradina sau intr-un foisor!

Biosemineul HOTEL MINI Alb Mobil este ideal pentru orice locatie in care nu este posibila amplasarea unui semineu clasic. Ideal pentru orice locuinta civila, spatiu de prezentare, sala de asteptare sau lobby hotel, terasa sau gradina. Biosemineul este de tip mobil, cu dimensiuni mici si poate fi mutat cu usurinta in orice incapere, spatiu exterior sau chiar amplasat pe masa.
NU necesita cos de fum sau ventilatie suplimentara si este foarte usor de intretinut. In timpul arderii acesta nu emana fum sau miros.

Semineul dispune de un rezervor de 0,4l de inox cu tija de reglaj.
Incinta semineului este confectionata din otel vopsit electrostatic sa reziste la temperaturi, dispune de 2 sticle decorative in partile laterale si are o greutate totala de 5,5kg.

Aici gasesti bio combustibil:  Bidon 1L  / Bidon 5L

NOTA: NU ALIMENTATI IN TIMPUL ARDERII! LASATI 15 MINUTE REZERVORUL SA SE RACEASCA INAINTE DE A REALIMENTA!