Un semineu pe gaz (butelie) ofera o flacara reala si un confort pe care orice utilizator si-l doreste in propria casa.

Sunt varianta cea mai potrivita pentru aceia care isi doresc un semineu in apartament sau spatiul de birou, nefiind necesara instalarea unui cos de fum, ci doar de o evacuare concentrica asemanatoare celei a centralelor clasice de apartament. Confortul este dat de usurinta pornirii si reglajului acesteia prin telecomanda, de la distanta.

Avem o gama larga de seminee pe gaz, atat pentru amenajari interioare, cat si exterioare (terase, evenimente in aer liber, etc)

 

 

 

Semineul pe GAZ/GPL - de ce sa il alegi? 

Semineul pe gaz are avantajul de a putea fi amplasat in orice locuinta, chiar si intr-un aparatament la bloc, datorita evacuarii concentrice asemanatoare centralelor termice de apartament. Dispun de un design modern, avand un aspect elegant si simplu usor de integrat in orice stil interior. In plus, nu necesita curatare deoarece in timpul arderii nu produc praf sau cenusa. 

Semineele pe gaz au o constructie simpla, oferind o vedere larga si panoramica asupra focului, iar cu ajutorul sistemului Metrik Maxitrol ai control asupra inaltimii flacarilor. Focarele de seminee pe gaz nu produc cenusa, funingine sau alti compusi sulfurici care sa dauneze mediului, fiind astfel un produs ce are grija de natura prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon. 

In oferta noastra online sunt disponibile in numeroase modele cu variante deversificate de amplasare a sticlei ( pe drept sau pe colt), in functie de preferinta utilizatorului. Acestea pot fi accesorizate cu lemne ceramice sau pietre decorative, fiind tot mai aproape de imaginea semineului clasic pe lemne, bucurandu-te de flacara adevarata. 

Optand pentru un semineu pe gaz te bucuri de un confort maxim, fara griji si efort, semineul fiind controlat din buton, un produs automatizat de inalta calitate!


 

 

Siguranta si calitate

Semineele pe gaz dispun de certificat de siguranta, fiind dotate cu inchidere ermetica ce prezinta de obicei cel mai inalt standard de siguranta. Acest model de focar semineu este echipat si cu sistem ce stopeaza alimentarea si opreste functionarea semineului pe gaz, in cazul unor scurgeri de gaz.

Poti controla caldura cu usurinta, controland temperatura de ardere si stingere a semineului pe gaz, facand astfel economie. 

Ai posibilitatea de a alege combustibilului, alegand intre gaz natural de la retea sau GPL (butelie) - fiind prevazute cu sistem original ce permite selectarea combustibilului. In plus, datorita sistemului de siguranta prin ionizare se asigura combustia gazului in situatiile in care nu este suficient aer in interiorul focarului. 

Toate certificatele din catalogul nostru beneficiaza de certificate de conformitate si garantia faptului ca au fost testate in cele mai restrictive centre de testare din Europa. 

Alege un plus de confort si caldura in locuinta ta cu aceste modele de semineu pe gaz la un pret accesibil!