CINE suntem noi

 

Incepand ca o afacere de familie inca din anul 1999, avem o experienta vasta in domeniul seminee si accesorii de peste 20 de ani, care ne recomanda si ne ajuta sa fim mereu la curent cu tendintele si dorintele clientilor in materie de termice si dispozitive de incalzire.

Deviza noastra este aceasta: calitate si promptitudine, adica dorim sa oferim doar ce e mai bun, in cel mai scurt timp cu putinta! Ne centram eforturile pe dorintele si nevoile clientului, astfel incat sa incalzim camine in intreaga Roamnie nu doar la propriu, ci si la figurat!

 

 

CE comercializam?

 

Orice produs din catalogul nostru online prezinta calitate si certificare garantate de modul in care sunt concepute si realizate, fie ca este vorba de semineu pe lemne, bioetanol sau gaz, beneficiind de tehnologie avansata disponibila in timpul fabricatiei, astfel incat tu te vei putea bucura de un produs de calitate!

 

Partenerii nostri, adica cei care ne furnizeaza produsele si/sau materia prima pusa la vanzare pe site-ul nostru sunt firme cu renume european in domeniul termic, precum: Kratki, Hoxter, Schiedel, Plewa, Silca, Darco, Big Green Egg, s.a.m.d.

 

 

CE OFERIM noi clientului?

 

In catalogul nostru vei gasi o multime de tipuri de seminee si focare, care vin sa suplineasca nevoia de confort termic din locuinta ta. Executãm seminee rustice, moderne, clasice, elegante, minimaliste sau extravagante, sobe pe lemne cu aer rustic, centrale pe peleti ori seminee pe gaz, precum si seminee decorative de apartament.

Pentru ca oferim o oferta completa de produse si solutii termice, iti oferim si o gamã bogata de accesorii atat de necesare construirii, intretinerii si curatarii semineului si cosului tau de fum: materiale izolatoare, materiale de montaj si constructie, grile de aer, sticla de semineu, burlane si tubulaturi de aer, hornuri pentru evacuare, ventilatoare de aer cald si alte accesorii de mentenanta a dispozitivelor termice.  

 

 

CE SERVICII prestam?

 

Echipa tanara Seminee Arad iti ofera urmatoarele servicii:

- consultanta tehnica de specialitate si sfaturi privitoare la dispozitive de incalzire si solutii termice, atat telefonic, cat si online

- informatii precise si complete despre toate produsele din catalog

- asistenta si montaj pe teren, gratie echipelor specializate de meseriasi care se deplaseaza la fata locului pentru preluarea comenzilor si apoi pentru executarea lor cu profesionalism

- expertiza rezultata in urma a numeroase formari si specializari in domeniu, realizate in tari precum Germania, Cehia, Polonia si chiar si in Romania.

- transport asigurat pana la domiciliul clientului.

 

Asadar, alege-ne pe noi! Aici gasesti idei inteligente de încălzire pentru căminul tău, cu un sistem de cumpărare accesibil, pentru ca singura ta preocupare să fie relaxarea familiei tale  într-un confort termic sporit, iar tu sa te poti bucura de un semineu trainic si calitativ care sa te multumeasca!